De mooiste verhalen van Muis en Egel - Marianne Busser & Ron Schröder & Alex de Wolf


BOEK VAN DE WEEK - De mooiste verhalen van Muis en Egel. Geschreven door Marianne Busser & Ron Schröder. Met illustraties van Alex de Wolf. 

 

De prentenboeken van Muis & Egel zijn wat mij betreft fantastisch. De teksten van Marianne Busser en Ron Schröder lezen fijn en zijn niet te lang voor de concentratie van kinderen.

De illustraties van Alex de Wolf maken de boeken nog beter voor mij. Zijn tekeningen zijn kleurrijk, sprekend en de dieren zijn fantastisch getekend. Het zijn levende personages waar je graag overblijft lezen en waarmee je meeleeft. 

Sinds kort is het boek: 'Mag ik van jou een kusje' opnieuw uitgebracht met nieuwe illustraties. Hier kan ik niets over zeggen, maar verbaasd ben ik wel. Waarom de prachtige tijdloze illustraties van Alex de Wolf vervangen? Ik ga het boek zeker kopen en bekijken, maar ik weet niet of ik er zonder vooroordeel naar kan kijken.

De prentenboeken over Muis en Egel zijn ook uitermate geschikt voor de logopedische behandeling. Voor bijvoorbeeld de woordenschat, er zijn veel woorden zoals bijvoorbeeld alle diersoorten te leren voor kinderen. Een echte aanrader!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.