Mus & Kapitein Kwaadbaard en de 5 slangen

Volgende week komt het vervolg op dit leuke debuut van Kevin Hassing uit! Hoog tijd om deel één nog even in de spotlight te zetten! 

De schrijfstijl van Hassing is prettig. Het leest lekker door en is ook fijn om voor te lezen. Hij heeft humor en laat dit regelmatig terugkomen in het verhaal. Maar ook in de vertelwijze: zo zijn er twee pagina’s die volledig gaan over de enorme trap die ze beklimmen: tree voor tree voor tree voor tree voor tree en dat dan die twee pagina’s lang.

De illustraties van Linde Faas zijn weer een lust voor het oog. De platen, volledige in kleur, die twee bladzijdes beslaan zijn ontzettend sfeervol qua kleurgebruik en compositie. De hangertjes bij het hoofdstuk zijn simpel en doeltreffend. De omslag is door haar illustratie echt een eyecatcher.

Ik ben erg benieuwd naar het vervolg want dit boek is echt een aanrader voor kinderen die van avonturen houden! Ga dit lezen! En het leukste is dat deel één momenteel voor maar 12,99 euro te koop is als tijdelijke aanbieding!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb